Můj příběh

Jmenuji se Zdeněk a bydlím v Hořicích ve Východních Čechách. Vyrůstal jsem na vesnici kam se za rodinou vždy rád vracím. Moje obliba videa se datuje už do doby, kdy jsem byl na střední škole. Vždy jsem měl rád filmy. A v době kdy si kamarádi kupovali motorky tak mi rodiče pořídili první kameru Sony na MiniDV kazety. Takže moje první kroky se střihem byli v Pinnacle Studio.

Ta pravá příležitost přišla až v roce 2016 kdy měl svatbu jeden z mých nejlepších kamarádů. A já začal natáčet na zrcadlovku. Video je z mého dnešního pohledu strašné ale mělo úspěch. Bylo to určitě i dobou, kdy oblíbenost YouTube a sociálních sítí vzrůstala.

V té době jsem stále jsem by zaměstnaný v IT, ale zájem o má videa rostl tak že se z koníčka stal v roce 2019 Full Time Job. S každou další svatbou jsem se pokoušel posouvat dál. Hodně jsem se snažil inspirovat v zahraničních videích které přece jen měli náskok. Dokupoval techniku, učil se a získával zkušenosti.

V dnešní době mám profesionální vybavení pro natáčení videa. Specializuji se na svatební video, video prohlídky nemovitostí, promo videa a komerční videa.

Video ovšem není jen o kameře, obraz je jen polovička. Profesionální audio rekordér, mikrofony, světla, stabilizátory, stativy a samozřejmě i dron s licencí SPECIFIC pro náročné projekty.

Svatební videa je to, co mě opravdu baví, vyprávět Vaše příběhy. Příběhy které spojila láska či osud. Zanechat vzpomínku která rodinám zůstane na celý život. Díky tomu poznávám úžasná místa, a také získávám nové přátelé.

Někdy, a to obzvlášť v letní sezóně je to ale náročné. Žádná dovolené, práce hlavně v pátek a v sobotu do noci a dlouhé hodiny na cestách. Když pak ale přijde feedback tak mě to vždy hrozně povzbudí.

Přes týden jsem ale také často v terénu při práci pro realitní makléře, nebo developery. Pro ně nabízím  kompletní servis v oblasti prezentace nemovitosti což zahrnuje profesionální fotografie nemovitosti a interiéru, videoprohlídku, 3D půdorys, nebo virtuální prohlídku Matterport. Pro developerské projekty nebo luxusní nemovitosti také vytvářím vizualizace a nebo webové stránky.

Ve svém volném čase se věnuji rodině, a také rád sportuji. Kolo, inline bruse občas fitko a v zimně jsou lyže jasná volba. Rád cestuji a poznávám svět. Mám rád jídlo, Plzeňské pivo, Espresso a Teorii Velkého Třesku.

Kdo mě inspiruje? Tak určitě:

Armando Ferreira
Jake Weisler